Vilka är vi


EMELIE STRAND, Logistik

Arbetat med logistik och distribution i elektronikbranschen samt är utbildad som projektledare enligt IPMA. Mångsidig sportfantast med nyväckt intresse för klättring i olika former. Syns sällan utan sin franska bulldog Knut som får följa med till kontoret varje dag.


FREDRIK HJELMQVIST, VD & Creative Director

Internationell affärsman och entreprenör med en lång och bred erfarenhet inom olika branscher över hela världen. Välberest Globetrotter med en bakgrund in bergsklättring, trekking och andra utomhus aktiviteter. Förkärlek för höga farter.


JOSEFIN JOHANSSON, Export marknadsföring

Arbetat med marknadsföring och försäljning, genomgår utbildning som exportsäljare med specialitet på de tyskt- och engelsktalande marknaderna. Ex fotbollsspelare och numera hängiven gymentusiast. Imponerande Whiskey connoisseur kunskaper!


Knut, hund

Knut eller hans fullständiga namn ”Jargong’s Don Quijote”, är kontorets snarkande och glädjespridande lilla matvrak. Knut älskar att störa oss på kontoret genom att stå nedanför kontorsborden och grymta för att få godis eller klappar.

Emelie Strand, Fredrik Hjelmqvist, Josefin Johansson, Knut

PONTUS RULANDER, Teknikansvarig

Data fantast med bred kunskap inom IT, programmering och ny teknik. Alltid först med det senaste och syns sällan utan sina Apple maskiner. Pendlar mellan sitt hem i Oslo och Stockholm.

Pontus Rulander

JACOB ALMBERG, Designansvarig

Designer & landskapsarkitekt med en bred erfarenhet från flera ledande arkitektkontor. Som en Hong Kong medborgare från födseln, har han en stor kunskap om Asien och orientalisk design i synnerhet. En av de två grundarna av det exklusiva te varumärket och butiken "In The Mood For Tea" i Stockholm.


MATTIAS ENVALL, Designer

Examen i produktdesign vid Central Saint Martins College of Art och Design i London. Med en blandad svenska/engelska bakgrund har han arbetat med inredning och produktutveckling och har en internationell erfarenhet som projektledare med bred kunskap inom konstruktion, material och varumärkesstrategi. En speciell egenskap: Knivskarpt ögonmått.

Jacob Almberg, Mattias Envall

Möbelsnickare och hantverkare

Plus Function AB delar lokaler med delägaren IDEI Concepts AB och använder sig till större delen av någon av deras mycket erfarna möbelsnickare och hantverkare för att utveckla sina produkter och därefter tillverka dem efter beställning från kunder från hela världen.

Furniture makers and artisans